Tiedätkö mitä taseesi sisältää?
Tase-erittelyt on yksi peruslähtökohdista, jotka pitää vaatia.
Miten kasvatat yrityksesi tulosta?
Finndata tuntee asiakkaidensa liiketoiminnan ja auttaa heitä.
Miten johdat taloustiedolla?
Tunnuslukujen reaaliaikainen näkeminen antaa johtamiselle suunnan.
Haluatko talousvalmennusta?
Meille on kunnia-asia, että ymmärrät tuloslaskelmaa ja tasetta.
Previous slide
Next slide

Asiakaspalvelu aina edellä

Tili- ja Konsultointipalvelu Finndata Oy

Finndata tmi perustettiin 11.8.1993 ja vuosi sen jälkeen toiminimi muutettiin osakeyhtiöksi, jonka nimeksi tuli Tili- ja Konsultointipalvelu Finndata Oy. Kymmenen vuotta toimimme Torikatu kolmessa. Toimitila oli pieni kaksio kerrostalon alakerrassa. 

Ensimmäinen tietokone oli 286:n ja varmuuskopiointi kesti useita tunteja nauhavarmistimelle. Nykyisessä tilassamme Turuntie kahdeksassa olemme olleet 20 vuotta. Konekanta on vaihtunut 15 kertaa sen aikana ja käytämme viimeisintä tekniikkaa ja useita sähköisiä taloushallinnon pilvipalveluita. Voisi sanoa, että olemme aina käyttäneet uusimpia markkinoilla olevia ohjelmistoja ja mielestämme parhaita, jotka ovat yksinkertaisia sekä helppoja käyttää.

Kunniamaininnan saimme 90 luvun alussa, jolloin pilottiohjelmistolla lähetimme Salon Verotoimistoon ensimmäisen sähköisen veroilmoituksen. Toimistopäällikkö Mansala kutsui koko verotoimiston väen koolle ja siinä pidettiin juhlapuhe ja sain palkinnoksi pienen 1 senttimetrin korkuisen vihreän verokarhupinssin.

Yrityksemme on aina ollut perheyritys, jossa kaikki kolme lastani ovat olleet töissä. Tyttäreni on edelleen töissä nyt kuudetta vuotta ja on tilinpäätöstaitoinen taloushallinnon ammattilainen.

Vanhimmat asiakkaamme ovat olleet 30 vuotta asiakkaana ja voisi sanoa, että tutuksi ovat tulleet. Monet asiakkaat ovat siirtyneet ansaitulle eläkkeelle. Olemme palvelleet 30 vuotisen historian aikana yhteensä noin 250 asiakasta. Osa on kuollut, osa on lopettanut. Vanhin asiakkaani on 80-vuotias vetreä liike-elämässä kouliintunut taitava taitaja. Nuorin asiakkaani on ollut 21-vuotias, joka nyt työllistää 36 työntekijää ja on varmistanut tulevaisuutensa liiketoimintansa menestyksellä. 

Ajatuksemme on ollut aina opettaa yrittäjää ymmärtämään tuloslaskelmaa ja tasetta. On yrittäjän etu, että ymmärtää myös siihen liittyvät veroasiat.

Jos haluat sähköisiä taloushallinnon palveluita, joka tuntee yrityksesi asiat, joka tuottaa lisäarvoa yrityksellesi ja yksityiselle puolellesi mahdollisimman paljon pienellä veroasteella, voisi olla paikallaan tulla juttelemaan muutama sana, miten voisimme tehdä yhdessä. Yhteen tuleminen on alku ja yhdessä toimiminen on menestystä.

Turvallisia ja menestyksekkäitä yrittäjän vuosia sinulle toivoen,

Jari Ruissalo ja Juulianna Ruissalo

Ohjelmistot ja yhteistyökumppanit

Yhteistyössä Finndata WebOffice.

Kestävän kehityksen strategia

Vastuullinen toimija huolehtii myös ympäristöstä

Finndata toimii ympäristöarvojen mukaisesti ja on vastuullinen toimija alallaan. Pyrimme pienentämään hiilijalanjälkeä ja olemme ottaneet sen huomioon jo nyt toiminnassamme. Tulevaisuuden uudet investoinnit ja suunnitelmat tehdään vain ympäristöasiat huomioon ottavien yritysten kanssa. Kehotamme myös teitä hyvät asiakkaamme ottamaan digitaalisuuden käyttöön niin pian kuin mahdollista. Yhteistyötä tekemällä voimme luoda tälläkin osa-alueella parempaa ympäristöystävällistä maailmaa hiilijalanjälkeä pienentämällä. Otamme ympäristövastuun osaksi työpaikan arkea ja olemme Green Office toimija.